Kapper

Na een bezoek aan de kapper, leef je heus niet krapper!

Ga je regelmatig naar de kapper? Probeer dan de periodes tussen de bezoeken met een paar dagen of een week te verlengen. Zo ga je dus minder vaak naar de kapper en betaal je op jaarbasis ook minder!

Vergelijk de prijzen van de kapsalons in de buurt. Kijk goed naar de prijslijsten op het internet of in de winkel. Prijzen kunnen vaak sterk uiteenlopen. Het kan een forse besparing opleveren wanneer je voor de goedkoopste aanbieder gaat. Vraag aan bekenden om tips waar je een goede en goedkope kapsalon kan vinden.

Kijk ook goed naar de prijzen van verzorgingsproducten voor je haar, en dan vooral bij de kapsalons. Bij de kapsalons zijn haarproductendeze vaak duurder dan in de supermarkt. Denk er ook over na of je die dure haarproducten wel echt nodig hebt.

Zoek eens of er bij jou in de buurt een kappersacademie is. Zij zoeken vaak knipmodellen die voor een klein bedrag hun haren willen laten knippen. Uiteraard onder leiding van goede docenten.

Kijk eens of er bij jou in de buurt een goede thuiskapster is die je haar aan huis knipt. Vaak knippen deze thuis kapsters erg goedkoop en kunnen ze prima knippen. Denk ook eens aan eventuele benzinekosten die je bespaart!

Plaats een reactie