Telefoon

Betaal niet al je loon, aan je telefoon

Bespaar op uw SMS berichten
Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone, probeer daarom je berichten te versturen via What’s app of facebook. Deze applicaties zijn gratis en erg handig om je rekening laag te houden. Wat wel belangrijk is om rekening mee te houden, is dat deze diensten werken via internet. Dit betekend dat je wel internet op je mobiel verbruikt. Zorg er daarom voor dat als er wifi is je deze ook gebruikt, zo voorkom je dat je over je databundel heen gaat en dit bespaart weer kosten mocht je databundel niet onbeperkt zijn.

Mocht je nog geen smartphone hebben met internet probeer dan je sms bericht zo kort mogelijk te houden. Zo zorg je ervoor dat je maar 1 bericht stuurt en niet 2 als je teveel karakters typt. Dit zijn dan ook weer gelijk dubbele kosten voor 1 sms. Stuur alleen als het echt nodig is.

Bespaar op uw mobiele gespreks kosten
Net als bij het versturen van berichten zijn er inmiddels voor de meeste telefoons app’s te vinden die het mogelijk maken om gratis te telefoneren.
Skype en facetime zijn twee van de bekendste. Probeer daarom ook hier gebruik van te maken, liefst als je op een wifi netwerk zit want dit kan behoorlijk wat verbruiken van je data bundel.

Voor de niet smartphone gebruikers is het handig om de gesprekken zo kort mogelijk te houden en alleen te bellen als dit noodzakelijk is.

Bespaar op uw mobiele internet kosten
Heb je een abbonement zonder onbeperkt internet, zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk gebruik maakt van wifi. Stel je telefoon in dat hij overschakelt naar een Wifi verbinding wanneer dit mogelijk is. Hierdoor maakt je geen gebruik van je mobiele data abonnement.Niet alleen thuis, bij je vrienden, maar ook op je werk. Veel grote steden bieden deze dienst inmiddels aan in het winkelcentrum. Daarnaast zijn er steeds meer restaurants en winkels die gratis internet aanbieden. Maak hier dus gebruik van.

Mobiel abonnement kiezen?
Volg uw vrienden
Heeft je hele familie een mobiel abonnement, en daardoor de huis telefoon opgezegd?
Dan kunt je het beste opzoek naar een provider waarbij de meeste van je familie leden of vrienden al zijn aangesloten.
KPN bijvoorbeeld maakt het mogelijk om voor 5 euro per maand gratis naar alle KPN nummers te bellen.

———————————————————————————————————-

Een goede tip van onze liker Thom!
Neem eens een kijkje op www.bliep.nl.
*Bliep is de prepaid simkaart voor je smartphone, bedacht door jongeren. De hele dag onbeperkt sms, internet en pingen voor 50 cent!

Plaats een reactie