Studentenkamer

Je studentenkamer inrichten kan een duur grapje worden, maar met onze tips heb je minder geldzorgen!

Een studentenkamer inrichten met een klein budget? Dat kan! Door de studentenkamer in te richten met goedkope meubels. Studeren is immers al duur genoeg. Om jullie op weg te helpen, hebben wij speciaal voor jou 5 bespaartips om het inrichten van de studentenkamer goedkoop te houden.


Bespaartip 1

In de loop der jaren heb je genoeg spullen verzamelt bij je ouders thuis. Kijk eens goed rond. Heb je wel twee bureaus nodig en gebruik je dat nachtkastje nog? Zo niet, dan kan je deze meubels van huis meenemen.

Bespaartip 2
Vraag aan je oma, tante, verre nicht en buren of zij nog meubels hebben staan. Zo heb jij een gratis meubelstuk en zijn zij van hun oude spullen af.

Bespaartip 3
Ga naar de kringloopwinkel of zoek online voor tweedehands meubels. Vaak zijn deze meubels nog in uitstekende staat en tegen een klein prijsje op te halen.

Bespaartip 4
Zijn de verzamelde tweedehands meubels toch niet meer als nieuw? Gooi deze meubels niet op straat! Een oude bank is al snel opgefleurd met een kleurrijk dekentje en een tafel is eenvoudig op te pimpen met een hip tafelzeil.

Bespaartip 5
Toch liever nieuwe meubels? Ga dan op zoek naar goedkope meubels. Of kies voor een goedkope meubelset. Een compleet nieuw interieur voor de studentenkamer hoeft niet veel te kosten.

Plaats een reactie